Antropología Inuit

Activitats relacionades amb la cultura inuit. Tercer trimestre 2009

Hola a tots/totes

Com molts de vosaltres ja sabeu, fa uns mesos vaig patir un accident que em va impedir poder realitzar amb normalitat les activitats que tenia planificades per al segon trimestre de l´any. Afortunadament  durant tot aquest temps de convalescència, he aprofitat per començar nous projectes que espero i desitjo que amb el temps pugui donar els seus fruits. Ara ja estic millor i dintre de dues setmanes torno de nou al sud de Grenlàndia, com a guia de Greenland Adventure per encarregar-me de les activitats culturals relacionades amb el poble inuit dins del programa de viatge “Lo mejor de Groenlandia”. www.greenlandadventure.com/groenlandia_lo_mejor.htm.

A més a més, continuaré amb les meves investigacions que ja vaig començar l´any passat, sobre els efectes del canvi climàtic a l’economia de subsistència dels inuit del sud de Grenlàndia.

Per aquells que encara no ho heu fet, us convido a visitar la meva pàgina web: www.antropologiainuit.com

Us desitjo que passeu un bon estiu

Fins la tornada

Una abraçada

Francesc Bailón