Antropología Inuit

«Nadie quiere la noche» d´ Isabel Coixet

Us informo que la Llibreria + Bernat ha organitzat dues activitats pels propers dies 11 i 12 de juliol, relacionades amb la pel·lícula dirigida per Isabel Coixet «Ningú vol la nit», guanyadora de 4 premis Goya i un Gaudí.

Dilluns 11 de juliol. Presentació d’un servidor i projecció de la pel·lícula «Ningú vol la nit» a Boliche Cinemes, Av. Diagonal, 508, 08006 – Barcelona, a les 20h. Preu de l’entrada: 5 €.

Dimarts 12 de juliol. Conferència audiovisual sobre el  meu assessorament en cultura inuit a la pel·lícula «Ningú vol la nit». Llibreria + Bernat, C / de Buenos Aires, 6, 08029-Barcelona, a les 19.30h. Entrada lliure i gratuïta. En aquesta xerrada mostraré imatges inèdites del film i explicaré algunes curiositats del rodatge. A més aprofitaré per presentar el meu primer llibre publicat ara en català «Els poetes de l’Àrtic. Històries de Groenlàndia» Nova Casa Editorial, 2016. Una obra en la qual apareixen alguns dels personatges que surten a la pel·lícula i on s’explica algunes de les seves històries.

Crec que és una oportunitat única per poder tornar a veure a la gran pantalla aquesta extraordinària pel·lícula i a més de conèixer com funciona el món cinema des de dins. Us esperem !!!